Hirdetés

Új laptopokkal várja az IFA-t a Lenovo



|

Úgy tűnik, hogy a nyugati piacokon IdeaPad 710S Plus néven debütálhat az Air 13 Pro.

Hirdetés

Nem is olyan régen mutatta be Kínában a Lenovo az Air 13 Pro laptopját, amely igazán könnyű és lapos. A jelek szerint Kínán kívül is megjelenhet. 

Hirdetés

Roland Quandt az Energy Star oldalán bukkant rá több olyan laptopra is, amelyeket a Lenovo várhatóan az idei IFA kiállításon mutat majd be

Az Air 13 Pro úgy tűnik, hogy a nyugati piacokon az IdeaPad 710S Plus néven kerül majd forgalomba. A 13 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelző alatt Intel Core i5-ös Skylake processzor, NVIDIA GeForce 940MX grafikus vezérlés, 4 GB RAM és egy 256 GB-os SSD kapnak helyet. 

Szintén közelít a Yoga 910, amely állítólag 13,9 hüvelykes kijelzőt kap, vékony kerettel. Lesz egy normál és egy üveggel borított modell is, a legerősebb változatba pedig Intel Core i7-es Kaby Lake CPU, valamint 16 GB RAM kerül.

Bővül továbbá az IdeaPad Flex 4-es modellkínálat: a 14 és a 15 hüvelykes átalakítható laptopokhoz egy 11,6 hüvelykes kiadás is társul hamarosan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.