Hirdetés

Új Toshiba noteszek



|

Bemutatkoztak és már kaphatóak a Toshiba új noteszei az A200 és a P200.

Hirdetés

A Toshiba Satellite A200 és P200 széria nemcsak megfelel ennek az elvárásnak, de a különleges hardverspecifikáció és a divatteremtő megjelenés teszi vonzóvá a vásárlók számára.

 

A nagy teljesítményű processzorral, a vezeték nélküli és a multimédiás szolgáltatásokkal ellátott Toshiba Satellite A200 noteszgépek élménnyé teszik napjaink digitális életvitelét. Az élő videóhívásokra is alkalmas Toshiba webkamera segítségével személyesebbé teheti megbeszéléseit, és hatékonyabban végezheti mindennapi üzleti teendőit. A Toshiba TrueBrite képernyő-technológia és az NVIDIA grafikus vezérlő pedig kiszélesítik a multimédiás szórakozás lehetőségeit. A Toshiba Satellite P200 olyan fejlett multimédiás technológiákat egyesítő hordozható játékgép, amely a 17 colos képernyő valósághű megjelenítése, az integrált webkamera és Harman Kardon sztereó hangszórók, valamint az NVIDIA grafikus vezérlő révén színesítik a hétköznapokat. A P200 egyik legnagyobb újdonsága a Dual Toch Pad. Ez  különleges tapipad a hagyományos üzemmódon túl , további kényelmi szolgáltatást kínál. A mellette elhelyezett gombbal átkapcsolható, ekkor a hat beállított szoftver ikonja jelenik meg rajta, amiket egy érintéssel elindíthatunk.  

 

toshba_p200.jpg

 

Az új noteszek mindegyike Vistával kerül forgalomba, azonban a későbbiekben egyes üzleti modellekkülön kérésre még XP-vel is elérhetőek lesznek.

 

Újszerű opciók  a Toshibától

A Toshiba a noteszgépek értékesítésén túl fontosnak tartja, hogy a noteszgépek elterjedésével egyre népszerűbbé váló és a notebookok lehetőségeit jelentősen kibővítő szolgáltatásait is különlegessé tegye - immár a magyar vásárlók számára is. Így a speciális hardver konstrukciók mellett nem mindennapi szolgáltatás-opciókat is kínál a felhasználók számára. A Toshiba vásárlói a klasszikus notebooktáskák, akkumulátorok és memóriabővítések mellett már olyan egyedi megoldásokat is választhatnak, mint például az alap jótállások akár többéves kiterjesztése, vagy a valóban újszerű helyszíni javítás, amely leveszi az elromlott notebook szervizelésének terheit a felhasználó válláról - bárhol is legyen a világban. Az egyszerűen, USB porton keresztül csatlakoztatható, 500 gigabyte tárolókapacitású merevlemezek lehetővé teszik adataink gyors és biztonságos lementését, azok tárolását. A komfort és a design kedvelőinek pedig valódi csemegét jelentenek majd a használatot kényelmesebbé tevő, hajlítható noteszgép állványok, illetve a különböző mintájú vagy egyénileg tervezett, a notebookok teljes felületét lefedő matricák (notebook skin).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.