Hirdetés

Újabb okosórás céget takarít el a Fitbit



|

A Fitbit a Pebble után a Vectort vásárolja fel, és szünteti meg - hullik a konkurencia?

Hirdetés

Az aktivitásmérő viselhető eszközeiről ismert Fitbit tavaly vásárolta fel a Pebble-t, és gyakorlatilag azonnal le is állította a céget, a termékeit pedig elkaszálta. A hadjárat a jelek szerint folytatódik a lehetséges riválisok ellen. 

Hirdetés

A Fitbit ezúttal a Vectort vásárolta meg: a Vector klasszikus külsőre épített stílusosabb okosórákat, 30 napos üzemidővel. 

A Pebble-höz hasonlóan a Vector is kiadott egy állásfoglalást, amelyben azt mondja, hogy a meglévő órái jelenleg még működőképesek maradnak. 

Új hardvert azonban többé nem ad ki a Vector, illetve szoftverfrissítés sem lesz egyetlen termékére sem többé. Vagyis amennyiben probléma merül fel az óra és az okostelefon közötti kommunikációban, akkor a felhasználók magukra maradtak. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Fitbit mihez kezd azzal, amit a Pebble-től és a Vectortól szerzett, de az elmúlt hetek eseményei alapján vagy új funkciókat akarnak a fitneszes karkötőiknek adni, vagy egy okosórát dobnak a piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.