Hirdetés

Ultra HD-s Blu-ray-lejátszón dolgozik az Oppo



|

Fejlesztés alatt áll a 4K-képes UDP-203, amely még az idei évben megérkezik.

Hirdetés

Bár az Oppo nevét általában mobilkészülékekkel kapcsolatban halljuk, a videós- és audiofelszerelések világában sem tétlenkedik a gyártó. 

Hirdetés

Az Oppo még a CEDIA 2016-on mutatta be az első Ultra HD-s Blu-ray-lejátszóját, most pedig fogadja a feliratkozásokat azoktól, akik több információt szeretnének. 

Az UDP-203-as lejátszóról egyelőre nincsenek részletes információk, azonban annyi már kiderült, hogy a vételára 499 dollár lesz. 

Az eddigi képek alapján dual-HDMI portokra, két USB portra, analóg 7.1-es hangkimenetre, RS-232-re és Ethernet-csatolóra lehet számítani. Brit források alapján ez és az UDP-205-ös modell is támogatják majd a Dolby Vision HDR-t. 

A piacon eddig a Samsung, a Panasonic, a Philips megoldásaiból és az Xbox One S-ből lehetett erre a célra választani, illetve jövőre jön a Sony első 4K-képes lejátszója is. Sajnos a PS4 Pro nem iratkozik fel erre a listára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.