Hirdetés

Ultravékony minden-egyben PC a Packard Belltől



|

A oneTwo S 20 hüvelykes képernyőt kapott, és három színben választható.

Hirdetés

A Packard Bell legújabb minden-egyben PC-je a oneTwo nevű szériát bővíti. A oneTwo S egy 20 hüvelykes, érintésérzékeny kijelzőt kapott, emellett pedig ultravékony kialakítást, amelyre szögletes stílusjegyek jellemzőek. A gépbe kerülhet másodikgenerációs Intel Core processzor és akár AMD Phenom II X6-os CPU is.

 

Az újdonság fényes feketében, matt fehérben és ezüst színben lesz elérhető. Az integrált grafikus vezérlő a vásárló kívánságára lehet AMD vagy NVIDIA is. Emellett optikai meghajtó, TV-tuner, egy 2 megapixeles webkamera és számos előretelepített alkalmazás is található a oneTwo S-en.

 

A TouchBrowser, TouchMusic, TouchPhoto, TouchVideo és TouchCam szoftverekkel érkező oneTwo S várhatóan ebben a hónapban már megvásárolható lesz, 499 eurós áron.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Vásárlási tanácsadó

Konfiguráció összeszerelés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.