Hirdetés

USB-C-s kiegészítőkkel támad az ADATA



|

USB-C csatlakozós adapterekkel és hubokkal segíti az átállási időszakot az ADATA.

Hirdetés

Egyértelműen az USB-C csatlakozóé a jövő, azonban amíg a szabvány teljes mértékben elterjed, sok fejfájás éri majd a felhasználókat. 

Hirdetés

Az átállási időszakot adapterekkel és hubokkal lehet segíteni, éppen ezért most ilyenekkel készült az ADATA. A kiegészítők segítségével az USB-A, a HDMI vagy éppen a VGA portok használata is megoldható marad. 

A megfordítható USB-C-t nem csak könnyebb csatlakoztatni, gyorsabb adatátvitelt és jobb jelminőséget is garantál. 

Az ADATA egyik újdonsága egy USB-C-s OTG Reader, amely egyetlen kompakt termékben kombinálja az USB-C-t, az USB-A-t és a microSD/SDXC/SDHC-támogatást. A tartalmak mozgatására tervezték. 

Az USB-C Hub eközben USB-C, USB-A és HDMI csatlakozókkal rendelkezik, továbbá tölteni is képes a csatlakoztatott eszközöket. 

Aki új laptoppal rendelkezik, de régebbi eszközhöz csatlakoztatná, az örömmel hallja majd, hogy a videós adapterek között HDMI-s és VGA-s is van - vagyis a tévék, set-top boxok, konzolok és projektorok használata is megoldott marad. 

Az ADATA új USB-C kábelei ellenállnak a gyűrődéseknek és a csavarodásnak, ráadásul akár 100 wattos átvitelt is támogatnak az E-MARK kontrollernek hála, ami gyorsabb töltést eredményez. Az USB 3.1 második generációja szintén támogatott. A régebbi szabvány kiváltása érdekében USB-C - USB-A adapter is van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.