Hirdetés

Végre piacra kerül az Asus ROG Claymore



|

A billentyűzet mindkét szélére csatlakoztatható a numerikus rész.

Hirdetés

November során újabb taggal bővül a Republic of Gamers termékcsalád. A régóta mutogatott, felső kategóriás ROG Claymore billentyűzet Cherry MX RGB mechanikus kapcsolókat használ, a beágyazott LED-jei által megjelenített színek pedig szinkronizálhatóak a megfelelő Asus alaplapok és videokártyák AURA hangulatvilágításával.


Hirdetés


A strapabíró alumínium házat kapott ROG Claymore érdekessége, hogy a jobboldaláról lepattintható a numerikus rész. Ez az FPS-ekkel játszóknak jöhet jól, hiszen kényelmesebben egymás mellé pozicionálhatják a klaviatúrát és az egeret. További attrakció, hogy a numerikus pad igény esetén a billentyűzet baloldalára is rögzíthető, ez például a MOBA és MMO címekkel játszóknak jöhet kapóra, teljesen átgondolhatják a megszokott gyorsgombos szisztémáikat.



A ROG Claymore numerikus résszel együtt és nélkül is megvásárolható lesz. A numerikus pad nélküli kiszerelést az egyszerű megkülönböztethetőség érdekében ROG Claymore Core névre keresztelte az Asus. November során elsőként a Core kiadás kerül majd piacra, az Egyesült Királyságban bruttó 140 fontot, azaz durván 50 ezer forintot kérnek majd érte. A numerikus résszel egybecsomagolt ROG Claymore, továbbá a külön is megvásárolhatóvá váló numerikus rész várható árairól egyelőre nem adott tájékoztatást a gyártó.




(Forrás: KitGuru, TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.