Hirdetés

Videó: mennyit számít a Windows 10 játékmódja?



|

Az előre borítékoltnak megfelelően nem világmegváltó a funkció.

Hirdetés

A fast ringes tesztelők számára múlt pénteken elérhetővé vált  Windows 10 Creators Update build 15019 előzetes legérdesebb új funkcióját a Game Mode jelenti, ezt aktiválva ugyanis elméletileg a szokásosnál magasabb minimum és átlagos képkockasebességgel futhatnak a játékok. Mint korábban már kiemeltük, nem szabad csodát várni az újdonságtól, elsősorban a játékok futtatásakor folyamatosan CPU-limittel küzdő hardvereken lehet némi haszna.


Hirdetés


A RandomGaminginHD jóvoltából most megérkezett az egyik első kísérlet a Game Mode konkrét hasznosságának kiderítésére. A Youtube-csatorna házigazdája egy AMD Athlon X4 840 processzorral és NVIDIA GeForce GTX 750 Ti videokártyával szerelt PC-n próbált ki néhány játékot, a konfiguráció ideálisnak tűnik a funkció tesztelésére. A mérések alapján a Game Mode valóban képes javítani egy kicsit a sebességen, azonban a legritkább esetben lesz döntő abban, hogy a gamerek képesek lesznek-e élvezhető sebességgel futtatni egy adott játékot a számítógépükön.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.