Hirdetés

Villámgyors DDR4-es memóriával frissített a G.Skill



|

3866 MHz-es órajelen dolgozik a négy modulból álló, 32 GB-os kit.

Hirdetés

A G.Skill rendszeresen mutat be olyan memóriacsomagokat, amelyek gyorsaságáról nem is olyan régen még csak álmodtak a gamerek. Ezúttal egy új Trident Z kit érkezett

Hirdetés

A friss csomag négy darab 8 GB-os modulból áll, így összesen 32 GB DDR4-es RAM-ot jelent, 3866 MHz-es órajellel, CL18-19-19-39 időzítésekkel, 1,35 voltos feszültség mellett. 

A modulok Samsung IC memórialapkákat használnak, és értelemszerűen az Intel népszerű Skylake platformjának a kíséretéhez tervezték őket. 

A memóriakitek kapacitása és sebessége egyre nő, mindegy, hogy játékról, munkáról vagy mindennapos használatról van szó. A G.Skill ezért emelte meg most az órajelet 3600 MHz-ről 3866-ra. 

A képernyőképek alapján az első teszteket egy Intel Core i7-6600K processzor és egy ASUS Z170-Deluxe alaplap társaságában végezték. Természetesen az XMP 2.0 is támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.