Hirdetés

Viselhető eszközök terén is csúcsra tör a Xiaomi



|

A Bluetooth-os fitneszkarkötő extrém üzemidővel és alacsony árral kecsegtet.

Hirdetés

A kínai Xiaomi - miután a hazai pályán sikeresen lenyomta a Samsungot - most a hordozható eszközök piacán igyekszik maradandót alkotni, hisz hétfői dátummal piacra dobja majd első viselhető okoseszközét, méghozzá egy nevetségesen olcsó fitneszkarkötő formájában.

Hirdetés

A Mi Band nevű készülékért mindössze 79 yuan-t (3000 forintot) kell fizetnie annak, aki a csuklójára helyezett szenzorok segítségével kívánja monitorozni testmozgását. Az alacsony ár azonban jelen esetben is tartalmaz néhány rejtett csapdát, melyek közül a legsúlyosabb talán az, hogy a Mi Band egyenlőre kizárólag Kínában kerül majd forgalmazásra. Másik szépséghibája az eszköznek, hogy az Androidos extra képességeit kizárólag a Xiaomi okostelefonjainak segítségével lehet kiaknázni (ami ha a cég célpiaci elsőségét tekintjük nem sorolható a komoly hiányosságok közé).

A karperec az aktív testmozgás figyelése és elemzése mellett akár ébresztőóraként is használható és egyetlen töltéssel 30 napig képes üzemelni, ez pedig a rendkívüli árral kiegészülve egy olyan ütős kombinációt alkothat, mely könnyedén egy újabb terület eladási listájának élére repítheti a Xiaomit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.