Hirdetés

Visszafogott gépigénye lesz a Windows 10-es VR-headseteknek



|

Nem fáj majd a feje annak, aki az elmúlt néhány évben PC-t cserélt.

Hirdetés

A Microsoft a múlt hónapban árulta el, hogy hamarosan érkeznek a Windows 10-re építő VR-headsetek, 299 dolláros indulóártól. Immáron azt is tudjuk, hogy milyen PC kell majd ezekhez. 

Hirdetés

A jelek szerint aki az elmúlt években vásárolt egy középkategóriás PC-t, annak már nem fáj majd a feje, ha ilyen Windows 10-es VR-headsetet használna. 

Az alapélményhez egy négymagos processzorra, legalább 4 GB RAM-ra, egy DirectX 12-t támogató videokártyára és USB 3.0-ra lesz szükség. Ami azt illeti, a Windows 10 legutóbbi előzetes buildjében már van is egy Windows Holographic First Run app, amely elárulja, hogy az adott rendszer képes-e megfelelő élményt biztosítani. 

Természetesen bizonyos mennyiségű szabad helyre is szükség lesz az adattárolón, de még nem tudni, hogy mennyire. 

A részletek egyelőre nem tiszták, de a Microsoft korábban azt ígérte, hogy decemberben újabb érdekességeket árul el a Windows 10-alapú VR-headsetekről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.