Hirdetés

Visszaütött az Apple-nek a Microsoft



|

Kijózanító reklámmal válaszolt a Microsoft az Apple azon állítására, amely szerint az iPad Pro egy számítógép.

Hirdetés

Az Apple még a hónap elején állt elő egy olyan reklámmal, amelyben a 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépét hirdeti. A tabletet számítógépnek nevezte, ez az érdem pedig azért járt az eszköznek, mert van hozzá egy Smart Keyboard kiegészítő. 

Hirdetés

A Microsoft kijózanító reklámmal reagált arra az állításra, hogy az iPad Pro egy számítógép - az Apple ezen állítását egyébként sokan kritizálták. 

A redmondiak reklámja a Surface Pro 4-et hozza össze az iPad Pro tablettel. A két gép virtuális asszisztense beszélget a videóban. 

A Siri azt mondja, hogy kezdődik a buli, mert az iPad Prónak van billentyűzete, amitől számítógép lesz. A Cortana erre azzal reagál, hogy a Surface Pro 4 billentyűzetében érintőpad is van, a házán extra portok, továbbá az Office teljes verzióját tudja futtatni, nem csak egyszerű appokat. 

A rövidke reklám végére a Siri belátja, hogy nem is volt jó ötlet bulit tartani. A Microsoft mindezzel arra céloz, hogy az iPad Pro még nem nevezhető számítógépnek, szemben a Surface Pro 4-gyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.