Hirdetés

Windows 10-zel közelít a Samsung Galaxy TabPro S2



|

Windows 10-et futtat majd a Samsung hibrid táblagépe, amely Core M processzort és Super AMOLED kijelzőt kaphat.

Hirdetés

Igazi érdekességnek számított idén a Galaxy TabPro S, amely a Samsung első olyan Galaxy szériás eszköze volt, ami nem Androidot futtat - hanem Windows 10-et. Ma már a Microsoft Surface Pro széria ellenfelének számít, és a jelek szerint jön az utódja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Samsung már dolgozik a Galaxy TabPro S2-n, amely a legújabb Intel Core M processzorokra építhet, 12 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel, 2160 x 1440-es felbontással. 

Állítólag több verzió is lesz a hibrid táblagépből, SM-W728, SM-W727, SM-W723 és SM-W720 is várható. Azt nem tudni, hogy mi a különbség, de vélhetően az LTE-támogatással is variáltak. 

Várhatóan a Windows 10 teljes verzióját futtatja majd a hibrid gép. Megjelenési dátumot egyelőre nem említettek a Surface Pro ellenfelével kapcsolatban, de minden bizonnyal a hivatalos bemutató előtt további szivárgások fedik majd fel az eddig nem ismert részleteket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.