Hirdetés

Z270-es alaplapokat villantott az MSI



|

A Z270 SLI Plus és a Z270 SLI várhatóan az MSI PRO szériájában lesznek elérhetőek.

Hirdetés

Az MSI megszellőztette, hogy mit tud majd az Intel következő-generációs, Z270-es lapkakészletére építő két új alaplapja. 

Hirdetés

A Z270 SLI Plus és a Z270 SLI várhatóan a PRO szériában lesznek majd elérhetőek, fekete-fehér és majdnem teljesen fekete külsővel. 

A két alaplapból a Z270 SLI Plus a jobb képességű. A 10-fázisú PWM mellett négy memóriafoglalat jellemzi ezt a modellt, természetesen a DDR4 Boost és az XMP-profilok is támogatottak. 

A bővítőhelyek között három PCIe 3.0 x16, három PCIe 3.0 x1 és két Turbo M.2 NVMe slot akad. Van még 6 darab SATA III-as port, két USB 3.0 az előlapra, Audio Boost panel és Mystic Light RGB-s világítás. 

A Z270 SLI az eddig kiadott információk alapján nem sokban különbözik, leszámítva a hűtőbordát és a színt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.