Hirdetés

Zyxel Prestige 660HW



|

Otthoni felhasználókat célzó, ADSL2+ szolgáltatást is támogató útválasztó és modem a ZyXELtől

Hirdetés

A ZyXEL tavaly új alapokra helyezte stratégiáját, és komoly lépéseket tett a végfelhasználók és a kisvállalkozások megnyerése érdekében. Talán mindkét vásárlótípus célközönsége lehet a Prestige 660HW típusjelű készüléknek, amely egy ADSL2+ szabványt is támogató útválasztó és modem egyben.

ZyXEL Prestige 660HW
Az eddig látottaktól eltérően a Prestige 660HW egyáltalán nem nagy helyigényű. Támogatja a "g" szabványú vezeték nélküli Wi-Fit is, akár hozzáférési pontként is működhet, amelyet számos biztonsági protokoll véd. De nem "fedetlen" az internet felé sem, sőt. Az MBM, azaz Media Bandwidth Management nevű beépített alkalmazással elsőbbséget adhatunk bizonyos médiatípusokat használó alkalmazásoknak. Így például egy sima letöltés előtt prioritást kaphat egy médiafolyam, akár egy film vagy zene.

Kezelőfelülete viszonylag könnyen elsajátítható, a menüpontok között egyszerűen navigálhatunk a számunkra fontos beállításokhoz. Az ára azonban nem éppen pénztárcabarát, de a rengeteg szolgáltatást és a megbízhatóságot továbbra is meg kell fizetni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.