Hirdetés

Replikátort fejleszt a Nestlé



|

Az új konyhai eszköz egyetlen gombnyomásra személyre szabott táplálékot állít elő.

Hirdetés

A Nestlé Institute of Health Sciences (NISH) belefogott egy - vélhetően több évtizedes - kutatásába, melynek során a cég által felbérelt tudósok az egyes alapvető tápanyagok az agyra, a testre, illetve a gyomorra kifejtett hatásait kívánják behatóbban tanulmányozni.

Hirdetés

Az "Iron Man" kódnéven futó projekt végső eszközként egy olyan konyhai gépet kíván létrehozni, mely a Star Trek-ben használt replikátorokhoz hasonló módszert alkalmazva, egyetlen gombnyomással képes lesz előállítani - pusztán kapszulákból - a felhasználói igényeknek megfelelő, vitaminokban gazdag ételt. A fejlesztői által egészen egyszerűen csak a mikrohullámú sütő jövőbeli változatának nevezett gép sokkal nagyobb hatásfokkal lesz képes küzdeni a tápanyag- és vitaminhiány ellen, mint a manapság gyógyszertárakban kapható tabletták.

Természetesen azt még a Nestlé is elismeri, hogy a különleges eszköz kifejlesztése akár évtizedeket is igénybe vehet, azonban a készítése során szerzett információk önállóan is hasznosak lehetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.