Hirdetés

Hibrid netbook az MSI-tól



|

Az U115-ben SSD-tároló és hagyományos merevlemez dolgozik, egyszerre.

Hirdetés

 

Az MSI hivatalosan is bemutatta hibrid netbookját, az U115-öt. A mini gép érdekessége, hogy egyszerre kínálja az SSD-meghajtók és a hagyományos merevlemezek előnyeit.

 

Az 1024 x 600-as felbontásra képes, 10 hüvelykes képernyővel szerelt U115 elsősorban az SSD-t használja, a HDD-t adattárolásra "tartogatja" - utóbbi ideiglenesen lekapcsolható az úgynevezett "Eco Mode"-ban, melynek célja az energiatakarékosság.

 

A hibrid funkciójának hála gyorsabb OS-t, és hosszabb akkumulátor-üzemidőt ígér -állítja az MSI. Az 1,6 GHz-es Intel Atom processzorral, 2 GB DDR2-es RAM-mal és egy 2 megapixeles webkamerával szerelt gép három konfigurációban választható: 8 GB SSD / 80 GB HDD, 16 GB SSD / 120 GB HDD, 32 GB SSD / 160 GB HDD.

 

A megjelenési időről és a gép áráról egyelőre nincs információ.

 

msiu115hybrid.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.