Hirdetés

25 napos üzemidőt ígér a Withings Steel HR



|

A 25 napos üzemidő mellé folyamatos aktivitáskövetést is biztosít a Withings új viselhető eszköze.

Hirdetés

A Withings legújabb aktivitáskövető órája egy igazán különleges modell lett. Miközben külsőre alig változott az Activité Steelhez képest az új Steel HR, az analóg óra sokat fejlődött. 

Hirdetés

A Steel HR a felhasználó lépéseit és az alvását is automatikusan képes követni, továbbá a tulajdonosa pulzusát. A beépített szenzor a pulzust edzés közben zöld LED-es fényekkel monitorozza. 

Az üzemidő érdekében a szenzor csak bizonyos időközönként figyeli a pulzust, de egy fizikai gomb megnyomásával akár folyamatosan is megbízható értékeket tud leolvasni az edzés közben. 

További újdonság egy apró digitális kijelző, ami a lépések száma mellett a pulzust és az okostelefon egyszerűbb értesítéseit is mutatja. 

Az új óra újratölthető akkumulátorral dolgozik, és bár a kijelző és a pulzusmérő az eddiginél több energiát használ, a Withings mégis 25 napos üzemidőt ért el. A pulzusmérő lekapcsolásával ez további 20 nappal nyújtható meg. A 36 milliméteres verzió 179,95 dollárba kerül majd, a 40 milliméteres 199,95-be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.