Hirdetés

A Yoga Book felét jelenti a Wacom digitális jegyzettömbje



|

A Bamboo Slate és a Bamboo Folio ugyanazt a technológiát használja, amit a Lenovo Yoga Book.

Hirdetés

Az idei IFA egyik legérdekesebb újdonsága a Lenovo Yoga Book volt, ami billentyűzet helyett egy speciális érintőfelületet hozott. Erre elég egy normál papírt ráhelyezni, majd a valódi tintát használó Lenovo tollal ráírni - a jegyzetet egyből digitalizálja az eszköz. 

Hirdetés

A toll és a gép Wacom technológiát használ, amelynek az előnyeihez igazából a Yoga Book sem szükséges. A Wacom a Bamboo Slate és a Bamboo Folio jegyzettömbökkel olcsóbban adja ugyanazt a digitalizáló tudást, mint a Yoga Book vagy éppen a Montblanc drága Augmented Paperje. 

A Slate A5-ös és A4-es méretben érhető el, a Folio A4-es, és összehajtható. Mindkettőt saját papírral és a Wacom tollával lehet használni, a jegyzeteket automatikusan digitalizálja, és elküldi egy okostelefonra vagy táblagépre. 

A Wacom Inkspace appja iOS-en és Androidon is működik, 5 GB ingyenes felhőtárhelyet is ad. JPG, PNG és PDF formátumban is lehet exportálni, a Dropbox, a OneNote és az Evernote is támogatott. A kézírás digitális szöveggé alakításához azonban Inkspace Plus előfizetés is kell. Ez három hónap után havi 2,99 dollárba kerül, 50 GB tárhellyel. A jegyzettömbök 129,95, 149,95 és 199,95 dollárért vihetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.