Hirdetés

Az eddigi csúcsprocesszornál is gyorsabb a Snapdragon 821



|

Akár 10 százalékot is ráver a Snapdragon 820-ra a Qualcomm új SoC-je.

Hirdetés

A Qualcomm legújabb processzora a Snapdragon 821, amely prémium okostelefonokba készült, és gyakorlatilag a Snapdragon 820 felújított verziója. 

Hirdetés

Ennek ellenére az új SoC akár 10 százalékot is ráver gyorsaságban az elődjére, miközben 5 százalékkal energiahatékonyabb. 

Az új lapka szintén négymagos processzorral operál, egyedi Kryo magokat és Adreno 530-as grafikus vezérlést alkalmaz. Az órajelek azonban már magasabbak. A 2-2 Kryo mag órajelét 1,59 és 2,15 GHz-ről 2,19 és 2,34 GHz-re emelte a Qualcomm, az Adreno 530 órajelét 624 MHz-ről 653 MHz-re növelte. 

Természetesen nem minden gyorsabb, de a bootolást, az appok betöltését és a weboldalak betöltését is gyorsíthatja 10 százalékkal. Az új lapka a Daydream VR-platformot is támogatja, és elsőként az ASUS Zenfone 3-ban debütálhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.