Hirdetés

Hatalmas, 21:9-es monitorokkal újít az LG



|

Van 38 hüvelykes modell és AMD FreeSync-képes változat is az újdonságok között.

Hirdetés

Az LG eddig sem volt híján a tetszetős monitoroknak, most pedig a 21:9-es képarányra alapozva három újabb érdekes kijelzőt mutatott. 

Hirdetés

Mindhárom monitor az IFA kiállításon debütál, és lesz köztük egy hatalmas, 38 hüvelykes hajlított kijelzős változat is, a 38UC99. Ez 1500 dollárba kerül majd, míg a 34 hüvelykes, szintén hajlított 34UC79G 700-ba, a 34 hüvelykes, normál paneles 34UM79M 600-ba. 

Természetesen a 38 hüvelykes behemót már 3840 x 1600-as felbontást kapott, és a méretei mellett abban is első, hogy nincs másik ultraszéles monitor, ami rendelkezne beépített USB-C porttal. 

A 34UM79M különlegessége az integrált Google Cast-támogatás, míg a másik 34 hüvelykes változat a világ első olyan hajlított 21:9-es kijelzője, amely 144 Hz-es IPS panelt kapott, és kifejezetten a játékosoknak lett kitalálva. Értelemszerűen a még jobb élmény érdekében AMD FreeSync-támogatást is kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.