Hirdetés

Hibrid kialakítású Chromebook az Acer kínálatában



|

Androidos alkalmazások is futtathatóak az érintőkijelzős laptopon.

Hirdetés

Nem csak a Windows 10 rendszert megkövetelők számára jelentett be hibrid számítógépeket az Acer, a Spin termékcsalád mellett ugyanis bemutatkozott a Chromebook R13 is. A nevéből sejthetően Chrome OS rendszert futtató termék egyedülálló a kategóriájában, ez az első 360 fokban a hátlapjára visszaforgatható kijelzővel szerelt Chromebook.


Hirdetés


Az Acer új modelljébe 13 hüvelykes és 1920×1080 pixel felbontású LCD érintőpanel került, a webkamerája 720p felbontású, rendelkezik USB 3.0 Type-C és HDMI aljzatokkal. A meghajtásáról egy négymagos processzorú MediaTek MT8173C lapkakészlet gondoskodik, 4 GB RAM társaságában. A beépített háttértár kapacitása alapján három modell lesz, 16 / 32 / 64 GB-os darabok közül válogathatnak majd a vásárlók. Az akkus üzemideje maximum 12 óra.



Az androidos alkalmazások futtatására is képes Acer Chromebook R13 forgalmazása októberben kezdődik, a legolcsóbb modellért 399 dollárt kell majd a kasszánál hagyni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.