Hirdetés

Itt az Archos legnagyobb Oxygen táblagépe



|

Nyolcmagos Rockchip processzort és 13,3 hüvelykes képernyőt kapott az Archos 133 Oxygen.

Hirdetés

A francia Archos bemutatta az eddigi legnagyobb Oxygen táblagépét, amely novemberben érkezik meg a boltok polcaira, 179,99 angol fontnak megfelelő összegért. 

Hirdetés

Ezért cserébe egy 13,3 hüvelykes, full HD felbontású IPS kijelző jár, ami az eddigi legnagyobb a szériában. 

Az Android Marshmallow verzióját futtató táblagép szokatlan, 1,5 GHz-en operáló, nyolcmagos Rockchip RK3368-as processzort kapott, PowerVR SGX6110 GPU-val és 2 GB RAM-mal. 

A tabletnek 64 GB tárhely jutott, de ez microSD-vel bővíthető. A készülék meglehetősen nehéz, ugyanis a hatalmas, 10 000 mAh-s akkumulátora miatt 1170 grammot nyom. Sajnos ennek ellenére mindössze 5 órás üzemidőt ígér videózás közben. 

Kamerából egy 5 és egy 2 megapixeles jutott a táblára, amely jackcsatlakozót, 2 microUSB és egy microHDMI portot is kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.