Hirdetés

Jó döntés a HP Pavilion Wave, ha divatos PC-t keresel



|

Különleges formát, méreteket és anyagokat választott az asztali gépéhez a HP.

Hirdetés

Sok gyártó igyekszik valami eltérővel előállni az asztali PC-k világában, és a HP-nak is van pár ötlete. Az egyik a Pavilion Wave, ami nem csak kisebb egy szokásos PC-nél, más a formája és eltérő anyagokba is burkolták. 

Hirdetés

A szeptember 16-tól, 530 dollártól fölfelé elérhető Pavilion Wave háromszög formát kapott, és egy 360 fokban sugárzó hangszóró köré építették. A házat akusztikus anyaggal vonták be. 

A hangutasítások használatát dupla mikrofon segíti a 6,8 x 6,6 x 10,3 hüvelykes gépen. Az egyik oldalra került egyébként az alaplap, a másodikra a merevlemez, majd a harmadikra a hűtési alkatrészek. Emiatt frissíteni nem lesz könnyű a gépet, de a HP szerint a legtöbb felhasználó úgysem nyitja ki a gépházat. 

A Pavilion Wave éppen ezért azoknak szól, akik kompakt gépet akarnak az asztalra, erős teljesítménnyel. A PC-n van DisplayPort és HDMI port, három USB 3.0, egy USB-C, jackcsatlakozó, Ethernet port és SD-kártyaolvasó. SSD-vel és merevlemezzel egyszerre is kérhető. 

530 dollárért egy Core i3-6100T CPU, 8 GB RAM és egy 1 TB-os HDD jár. 680-ért már Core i5-6400T, 8 GB RAM, egy 128 GB-os SSD és egy 1 TB-os HDD van benne, míg 700-ért az SSD-t AMD R9 grafikára lehet cserélni. Később gyengébb és erősebb kiadások is várhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.