Hirdetés

Kaby Lake-re frissít az ASUS Zenbook 3



|

Újra bemutatta a lapos notebookját az ASUS, ezúttal már hetedik-generációs Intel processzorokkal.

Hirdetés

Az ASUS Zenbook 3 egy meglehetősen könnyű és vékony laptop, amely 12,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és akár Intel Core i7-es processzorral, valamint 16 GB RAM-mal is rendelhető. Eredetileg a májusi Computexen mutatta meg magát, azonban a gyártó most ismét bemutatta, immáron hetedik-generációs processzorokkal. 

Hirdetés

A kijelző jobb és bal szélén mindössze 7,6 milliméteres keret van, amivel bár nem úttörő a laptop, mindenképp előrébb jár az átlagnál. 

A lapos külső ellenére akad négy hangszórós Harman Kardon hangrendszer, háttérvilágított billentyűzet, üveggel borított érintőpad és ujjlenyomat-olvasó. 

A csúcsmodellbe Core i7-es Kaby Lake CPU-t lehet választani, 16 GB 2133 MHz-es LPDDR3-as RAM mellett, egy 1 TB-os PCIe SSD-vel, 1999 euróért. 

Minden bizonnyal olcsóbb kiadások is érkeznek, májusban 999 dolláros indulóárat említett a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.