Hirdetés

Médiafogyasztásra termett a Huawei MediaPad M3



|

Árban és szolgáltatásban is komoly riválist kapott az iPad.

Hirdetés

Mostanra lecsengett a nagy tabletláz, az Apple iPadnek annak idején szorgosan riválisokat állító gyártók sorra tűnnek el a piacról. Szerencsére a Huawei most bejelentett egy ár és szolgáltatások terén is klasszikus trónbitorlónak tekinthető eszközt. Maximum annyit lehet kifogásolni rajta, hogy talán túlságosan is hasonlít az eddig verhetetlennek bizonyult iPadre.


Hirdetés


A Huawei MediaPad M3 táblagépet kimondottan médiafogyasztásra találta ki a gyártó. Ennek jegyében 8,4 hüvelykes és 2560×1600 pixeles érintőkijelzőt, nyolcmagos processzorú Kirin 950 lapkakészletet, 4 GB memóriát, Harman-Kardon által jóváhagyott hangzású hangszórókat, továbbá modelltől függően 32 / 64 GB háttértárat kapott. Az opcionálisan beépített LTE modemet is tartalmazó kütyü két 8 MP-es kamerával rendelkezik, az akkuja 5100 milliamperes. Az operációs rendszere Android 6.0, EMUI 4.0 kezelőfelülettel megspékelve.



Az Európában szeptember végén piacra kerülő Huawei MediaPad M3 alapmodellje 349 euróba kerül. A 64 GB háttértárú, továbbá a 32 GB + LTE variánsokért 399 euró kérnek majd a kereskedők, míg a 64 GB + LTE változatért már 449 eurót kell a kasszánál hagyniuk a vásárlóknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.