Hirdetés

Megérkezett a Fitbit Charge 2 és Flex 2



|

Nagyobb kijelző és vízálló kialakítás jellemzi a Fitbit új viselhető eszközeit.

Hirdetés

Bár az IFA még el sem kezdődött, a Fitbit már most bemutatta a legnépszerűbb viselhetői eszközeinek az utódjait. Itt a Fitbit Charge 2 és a Flex 2, amelyek egyedi újítással igyekeznek kiemelkedni a mezőnyből. 

Hirdetés

A Charge 2 jóval nagyobb kijelzőt kínál az elődhöz képest, a GPS-es követésnek hála pedig még pontosabban tudja követni az edzéseket. A Cardio Fitness a pulzusmérőt is használva ad pontszámokat, és figyelembe veszi a nemet, az életkort és a súlyt is. 

A Charge 2 a légzésgyakorlatban is tud segíteni a Relax funkcióval - egy feltöltéssel nagyjából 5 napig bírja. Meg tudja jeleníteni az okostelefonra érkező értesítéseket is. 149 dollárért lesz vihető, szeptember közepétől. 

A Flex 2 nagy érdekessége a vízálló kialakítás, amelynek hála akár úszni is lehet a karkötővel. Természetesen minden szokásos tevékenység követésére alkalmas, a dizájn egyszerű maradt, kijelző nélkül, LED-es fényekkel. Ezek jelzik a haladást és a mobilos értesítéseket. 

A karkötő képes lesz kitalálni a mozgásformánkat, illetve nyaggat minket, ha túl sokáig maradunk egy helyben. Októbertől válik elérhetővé, 99 dolláros vételáron. Valójában nem is karkötő, csak egy modul, vagyis különböző szíjakkal lesz viselhető, és akár nyakláncként is hordható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.