Hirdetés

Mindenkinek beválhatnak a Logitech Prodigy gamer perifériái



|

Mindennapi használatra sem túlzás a Logitech új gamer billentyűzete és egere.

Hirdetés

A Logitech új gamer perifériákat is vitt magával az IFA-ra. A G403 Prodigy Gaming Mouse és a G404 Prodigy Wireless Gaming Mouse egyaránt könnyűek, gumírozott markolattal rendelkeznek és van hozzájuk egy 10 grammos, kivehető súly. 

Hirdetés

Az egerek a gyártó szerint nyolcszor gyorsabbak egy átlagos rágcsálónál, és különösen reszponzívak. A PMW3366-os fejlett gamer szenzorra építenek, amit e-sportokban is imádnak. Az LGS segítségével egyedire lehet szabni a világítást, a gombokat és a DPI-s beállításokat is. A vezeték nélküli változat 2,4 GHz-en operál, 1 milliszekundumos válaszidővel. 

A G213 Prodigy RGB gamer billentyűzet fröccsenésálló lett, kényelmes és strapabíró, beépített csuklótámasszal és állítható talppal. Ez átlagosan négyszer gyorsabb egy átlag billentyűzetnél. Öt RGB-s világítási zónát lehet testre szabni, 16,8 millió színnel. A világítási effektek szinkronizálhatóak is az LGS szoftverrel. 

Az egyáltalán nem túlzó gamer perifériák mindennapos használatra is ideálisak és kellően visszafogottak. A teljes csomag érdekében a G231-es Prodigy gamer headset kíséri ezeket. 

A termékek szeptemberben lesznek elérhetőek, 69,99, 119, 79,99 és 59,99 eurós árakon, a fenti sorrendben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.