Hirdetés

Olcsó okostelefonokkal újított az Archos



|

LTE-t és ujjlenyomat-olvasót is kínál egyik-másik modell az új 50f Helium és 55 Helium sorozatokból.

Hirdetés

Az Archos nevét nem halljuk olyan gyakran, mint az Apple vagy a Samsung márkanevet, azonban a francia gyártó rendre érdekes és olcsó készülékeket mutat be. Az idei IFA kiállításra is készül néhány okostelefonnal. 

Hirdetés

Az 50f Helium és az 55 Helium sorozatok egyaránt kedvező vételárral kínálnak megoldást azoknak, akik új mobilt keresnek. 

Az 50f Helium 5 hüvelykes, 720 x 1280-as kijelzőt, 2 GB RAM-ot és hátsó ujjlenyomat-olvasót kínál, fém kerettel, 32 GB tárhellyel, microSD-foglalattal és LTE-vel. Van gyorstöltés, 8 megapixeles kamera és Marshmallow, mindezért pedig csak 100 angol fontot kell fizetni. Sajnos az akku csak 2000 mAh-s, a processzor pedig mindössze egy gyenge Snapdragon 210. 

80 fontért cserébe Lite verzió is akad, abban mindössze 1 GB RAM és 8 GB ROM van, ez manapság már belépőszinten is kevés. 

Az 55 Helium Ultra ezzel szemben 119 fontért 5,5 hüvelykes kijelzőt, 3 GB RAM-ot, 2700 mAh-s akkut és MediaTek 6737 processzort kínál. Egyéb tekintetben az 50f Heliumra hasonlít, de ujjlenyomat-olvasó nincs benne. 

Az 55 Helium a gyengébb kiadás, 1 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel, 89 fontért. 100 fontért elérhető az 55 Helium 4 Seasons is, cserélhető hátlapokkal. 

Mindegyik modell dual-SIM-es, és októbertől kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.