Hirdetés

Új technológiával érkezett a Razer billentyűzete



|

Mecha-Membrane technológiával újított a Razer legújabb billentyűzete, az Ornata.

Hirdetés

Bemutatkozott a Razer Ornata billentyűzete, amely a gyártó új Mecha-Membrane technológiával újít. Ez a kényelmes membrános technológiát ötvözi a mechanikus billentyűzetek előnyeivel, így egyszerre puha és csillapított, miközben pontos visszajelzést is ad minden leütésnél. 

Hirdetés

A Razer megoldása kiváló hibrid átmenetet kínál a két világ között, és így kényelmes, de hatékony gépelési élményt biztosít. 

A Razer Ornata Chroma még tovább megy, és egyedi háttérvilágítással rendelkező gombokat ad. A világítási effektek szinkronizálhatóak az eszközök között, színből 16,8 milliót lehet választani. A testre szabást a Razer Synapse szoftverplatform segíti, és a népszerűbb játékokhoz integrált profilok is vannak. 

A dobozban lapul egy levehető csuklótámasz is, amely mágnesesen rögzül, és könnyedén eltávolítható. Az Ornata sima kiadása monokróm zöld háttérvilágítással dolgozik, de dinamikus effekteket is kínál. 

A billentyűzetek októbertől érhetőek el, 109,9 és 89,9 eurós árakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.