Hirdetés

Ingyen letölthető az első magyar HD film!



|

15 másodpercnyi reklámért ingyen tölthetjük le az Egon és Dönci című animációs mozifilmet, akár HD felbontásban is!

Hirdetés

Az Egon és Dönci című filmet nemrég még a mozik műsorán láthattuk - az Aenima nevű hazai társaság által készített alkotás az első hazai készítésű, CGI technikát használó háromdimenziós animációs film. Azonban most még valamiben megszerezte az elsőséget: egy magyar weboldalról legálisan, teljesen ingyen lehet letölteni.


0602egon.jpg


A kommuna.org weboldal üzemeltetői egyébként is azt tűzték ki célul, hogy az általuk túlzottan elüzletiesedettnek tartott világban olyan helyet hozzanak létre, ahol bizonyos, addig pénzért beszerezhető tartalmak ingyenesen hozzáférhetővé válhassanak. Az említett filmet csupán 15 másodperces reklám megtekintéséért cserébe több formátumban is megszerezhetjük, a mobiltelefonokra optimalizált változattól kezdve a hordozható PC-s, valamint DVD-s verzión át egészen a teljes HD felbontásig. Sőt, a Blu-ray konvertálás is folyamatban van...


Ráadásul a letölthető tartalmak köre nem csupán a film különböző formátumaira korlátozódik, hanem megtalálhatjuk a filmzenéket (szintén mobilos konverziótól egészen az 5.1-ig), de csengőhangokat, háttérképeket, bónuszokat is fellelhetünk. A profibbak számára sem érdektelen az oldal, hiszen a filmben használt zajeffektek, hátterek, 3D textúrák és modellek közül is tekintélyes mennyiség áll rendelkezésre, hogy saját alkotásainkban használhassuk őket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.