Hirdetés

Internet2 100 Gbps sebességgel



|

Elkészült az Internet2, amely a legújabb technológiákat is kihasználja, és 100 gigabit per másodperces adatátviteli sebességre képes gerinchálózattal rendelkezik.

Hirdetés

 

Befejeződtek a nagysebességű Internet2 hálózaton folytatott munkálatok - a privát hálózat 100 gigabit per másodperces sebességre képes gerinchálózattal rendelkezik.

 

fiberstrands.jpg

 

Ezt amerikai kutató-és oktatóintézmények között 10 Gbps-os "szeletekre" osztják fel, amelyet a DCN hálózat irányít. Az Internet2 olyan technológiák használatára is képes mint az IPv6, vagy a multicast.

 

Az Internet2-t fejlesztő szakemberek már dolgoznak a rendszer továbbfejlesztett változatán is, amely vonalanként már nem "csak" 10 gigabit per másodperces adatátvitelre képes, hanem 20-ra, vagy akár 100-ra is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.