Hirdetés

Írjunk DVD filmeket - helyesen



|

Hirdetés

A probléma valószínűleg a rossz írási formátumnál keresendő. A filmek felírásánál ügyelni kell a szabványos fájlok és bejegyzések létrehozására, valamint a speciális könyvtárak elkészítésére. A legegyszerűbben ezt a Nero 6 csomaggal készíthetjük el. A filmekből DVD formátumú fájlok előállításához használhatjuk a Nero Recode alkalmazást, és a felíráshoz a Nero Burning ROM-ot. Az írás során egy dologra kell figyeljünk, hogy a DVD-Videót válasszuk ki az összeállítás választásakor. Ha nem ezt tesszük, lemezünk nem szabványos formátumú lesz! Ezután a Nero automatikusan létrehozza a fájlok tárolására alkalmas mappákat. A VIDEO_TS könyvtár nem véletlenül van piros színnel kiemelve: ebbe kell belehúznunk az előre elkészített filmfájlokat (vob, ifo, bup kiterjesztésűek). Az írás kezdetekor a program ellenőrzi az állományokat, és szól, ha valami nincs rendben. Lényeges, hogy minél lassabban írjuk a lemezt, annál könnyebben fogják felismerni az asztali lejátszók!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.