Hirdetés

Itt az e-könyv-olvasók új királya, a Kindle 2



|

Az Amazon változatlan áron kínálja továbbfejlesztett e-könyv-olvasóját, amely a hónap végétől kapható.

Hirdetés

 

kindle2_07.jpg

Híreszteléseket már több napja lehetett hallani, az Amazon azonban most hivatalosan is bejelentette új e-könyv-olvasóját, a Kindle 2-t. A második generációs könyvolvasó jóval fejlettebb elődjénél, ennek ellenére ugyanannyiért, 359 dollárért (79 000 forint) juthatunk majd hozzá.

 

Az új verzió sokkalta csinosabb és egyben jóval vékonyabb is a korábbinál. Sőt, még az iPhone-nál is laposabb. Az egyik nagy újdonság a Read to Me funkció, amely számítógéphangon képes felolvasni használója számára bármilyen tartalmat.

 

A digitális könyvolvasó megnövelt tárkapacitással érkezik, kijelzője élesebb, 16 szintű elektronikus tintát használ. A kijelző ráadásul 20%-kal gyorsabban képes lapozni. A Kindle 2 akkumulátora 25%-kal tovább képes üzemben tartani a könyvolvasót.

 

Az Amazon Whispernet szolgáltatása is megújult, ugyanis a Whispersync könyvjelzőket használva mindegy, milyen Kindle 2-n olvasunk, ugyanott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

 

A Kindle 2-t február 24-től vásárolhatjuk meg.

 

kindle2_05.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.