Hirdetés

Játékra szánt HTPC a Maingeartől



|

A Maingear Axess HD Gamer olyan HTPC, ami nem riad vissza a leginkább erőforrás-igényes játékoktól sem.

Hirdetés

 

A Maingear legújabb HTPC-je nem miniként próbál helyet szerezni a nappalikban. Ugyan nem olyan zöld, mint a gyártó korábbi játék-PC-je, azonban kimagaslóan nagy teljesítményével az Axess HD Gamer a legerőforrás-igényesebb alkalmazásokat is gond nélkül képes kezelni.

 

Az Axess HD Gamerbe az Intel Core i7-es processzora került, kettő darab NVIDIA GeForce 9800 GT-vel SLI módban, és maximum 12 GB DDR3-as RAM szerelhető a PC-be. A Blu-ray-meghajtóval is kérhető gép nyolccsatornás HD-audiót kínál, és két darab, 2 TB tárhelyet biztosító merevlemezt - vagy két SSD-t, összesen 160 gigabájttal.

 

A HTPC hátulján DVI-D, VGA, HDMI és komponens kimeneteket találunk, de van még dual gigabit Ethernet, nyolc 2.0-ás USB port, FireWire és eSATA csatlakozó is. A gépbe TV-tuner is szerelhető, és kérhető mellé az NVIDIA GeForce 3D Vision Kitje, valamint egy 22 hüvelykes Samsung LCD-monitor.

 

Az Axess HD Gamer indulóára 1799 dollár (360 000 forint), azonban teljes mértékben testreszabható, így ha minden extrát szeretnénk, már több mint 6000 dollárt (1 200 000 forint) kell fizetnünk a Vistával szerelt HTPC-ért. Bővebb információ a Maingear weboldalán található.

 

axess_hd_maingear.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.