Hirdetés

Kiszivárgott a Windows Live Wave 4



|

A Microsoft hétpecsétes titokként őrzött új Live programcsomagja megjelent a fájlmegosztó oldalakon.

Hirdetés

Habár a Microsoft még nem árulta el, hogy a Live programcsomagjának legújabb hulláma mikor készül el és milyen újdonságokat tartogat majd, a Download Squad beszámolója szerint a Live Wave 4 már megjelent a Pirate Bay torrentoldalon, így bárki bepillantást nyerhet a megújult alkalmazásokba.

 

livemail4.jpg

Szalag a Live Mail kliensben

A letölthető új Live Mail, Live Fotótár, Live Movie Maker, Live Sync, Live Writer és Live Messenger mind béta állapotú, így valószínűsíthető, hogy az egyik kiválasztott tesztelő szivárogtatta ki az alkalmazásokat. Ennek jele, hogy a beszámolók szerint az új Live Messenger kliensbe például csak a Microsoft dolgozói tudnak bejelentkezni, más esetben hibaüzenettel leáll a program. Persze erre a problémára is megvan a kiskapu, amely szintén megtalálható a fájlmegosztó oldalakon.

A Download Squad képei alapján a megújuló programcsomagot a készítők egyrészt már teljes mértékben felkészítették a Windows 7-tel való együttműködésre, valamit szemet szúr, hogy immár minden alkalmazásban a szalag látható, a hagyományos menü helyén. Míg a hazánkban nagy népszerűségnek örvendő Live Messenger kliensen belül hangsúlyosabb szerepet kap majd az "Újdonságok mező", ahol megtekinthetjük csevegő partnereink webes tevékenységeit majd - feltéve, hogy beállítják azok publikálását.


messenger2010.jpg
Messenger: hangsúlyos újdonságok

A MuyWindows értesülései szerint a Live Wave első hivatalos publikus bétája június 3-án készülhet el, míg a tesztelők június 7-én tölthetik le a Microsoft oldaláról a megújult Live klienseket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.