Hirdetés

Költségfelező HP Officejet Pro 8000



|

Az oldalköltségek felezésével kecsegtet a két új HP Officejet nyomtató

Hirdetés

A HP Officejet Pro 8000 nyomtatósorozat a HP skálázható nyomtatási technológiájára épül. A közlemény szerint a gépek oldalköltsége és energiafogyasztása is alacsonyabb a versenytárs lézernyomtatókénál (2008 júniusában kapható, 300 eurónál olcsóbb színes lézer AiO-kal összehasonlítva) Az ENERGY STAR tanúsítású rendszerek fekete-fehérben 15, színesben pedig 11 lézerminőségű oldallal készülnek el percenként. Beépített vezetékes és vezeték nélküli hálózati opciókkal és felügyeleti szoftverekkel is rendelkeznek.

 

hpofficejetpro8000_.jpg
 

 



Az Officejet Pro 8000 nyomtatósorozat a vízálló, pigmentalapú tintákat tartalmazó, új HP 940/940XL patronokat használja. A pigment alapú tinták jellegzetessége, hogy kevésbé érzékenyek nedvességre és nagyon jó kontrasztot és élénk színeket adnak olcsó irodai papírokon is.

A kellékanyagok gazdaságosabb kiszerelésével tesz lehetővé megtakarítást a gyártó, HP 940XL Officejet brosúrakészítő csomaggal legfeljebb 50%-os megtakarítást  ígér  a termékek külön-külön történő beszerzéséhez képest. (A csomag tartalma: HP 940XL ciánkék, bíborvörös és sárga Officejet tintapatronok, 100 ív A4-es HP Superior Inkjet 180 papír, üzleti marketinganyagok készítését segítő CD.)

A HP skálázható nyomtatási technológiájával és különálló tintapatronokkal dolgozó HP Officejet 6500 All-in-One sorozat tagjai támogatják az automatikus kétoldalas nyomtatást, lézerminőségű nyomtatási sebességük színesben és fekete-fehérben is 7 oldal/perc. Vezeték nélküli opciókkal is rendelkeznek, oldalköltségük és energiafogyasztásuk pedig akár 40 százalékkal is elmaradhat a versenytárs lézernyomtatókétól. (2008 júniusában kapható, 300 eurónál olcsóbb színes lézer AiO-kal összehasonlítva)

 

hpofficejetpro6500_.jpg
 

 

Az Officejet 6500 All-in-One sorozatban ColorLok technológiájú HP 920/920XL Officejet tintapatronokat alkalmaznak. Ez a fajta tinta kiválóan keveredik, előnyeit leginkább fotópapíron vagy ColorLok védjeggyel igazolt irodai papíron hozza elő, utóbbiak egyéb márkás irodai papírokhoz képest  egy árban vagy kis ártöbblettel szerezhetők be.

A HP Eco Solutions program keretében az új HP Officejet nyomtatók mindegyike támogatja az kétoldalas nyomtatást, a HP Smart Web Printing megoldását és kiürült kellékanyagaik újrahasznosításra ingyenesen visszaküldhetők Magyarországon is. (További újrahasznosítási információkhoz katt ide)

A HP Officejet Pro 8000 egyfunkciós nyomtató Magyarországon március 4-én kerül az üzletekbe, a HP Officejet 6500 All-in-One pedig március 16-ától lesz kapható. Végfelhasználói áruk 50.000 Ft körül lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.