Hirdetés

A Cisco IP-telefonját eddig 78,3 millióan látták a moziban és a tv-ben



|

Hirdetés

Az interneten keresztüli megbízható, jó minőségű hangtovábbítás forradalmasítja a kommunikációt az üzleti szférában, otthon, sőt, még a tévéképernyőn is. A hang- és adatforgalmat egyazon hálózaton keresztül továbbító Cisco technológia egyedülálló lehetőséget jelent az alacsonyabb áron elérhető, megbízható hangszolgáltatások igénybevételéhez. Nem véletlen, hogy a népszerű új technológia már meg is jelent a sikerfilmekben és a legjobb televíziós show műsorokban: eddig 78,3 millió néző találkozhatott vele a filmvásznon, illetve a képernyőn.
A Cisco 7960-as IP telefonja néhány másodperc erejéig megjelenik a vásznon Sandra Bullock mellett a „Miss Congeniality”-ben és Mel Gibson kezében a „What Women Want”-ban. (Mindkét film hamarosan látható lesz a hazai moziban is.) További szerepek is várnak a 7960-ra: a „Someone Like You”-ban Ashley Judd, a „The Glass House”-ban pedig Lelee Sobieski „partnere lesz”. A készülék joggal lett Hollywood kedvelt „technológiai karakterszereplője”, hiszen tényleg kiválóan működik. A Cisco központi telephelyén, a kaliforniai San José-ban a nap bármely pillanatában megközelítőleg 1500 internet alapú telefonhívás zajlik. És ez a szám a jövőben csak nőni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.