Hirdetés

A Codemasters sajnálja, hogy nem voltak biztonságban a felhasználói adatok



|

A Codemasters azok után, hogy június 3-án őket is támadás érte, elismerték, hogy tízezrek adatai kerültek illetéktelen kezekbe.

Hirdetés

Mint azt már a múlt héten is tudni lehetett, a Codemasters sem úszta meg a mostanában divatos hacker támadást (ami igazából cracker támadás). A cég utólag elismerte, hogy több tízezer felhasználó adatait szerezték meg a támadók, beleértve a nevet, címet (valós és e-mail egyaránt), telefonszámot, felhasználói nevet, jelszót, és tulajdonképpen az összes személyes adatot, melyet az emberek megadtak magukról.

 

 

 

 

Megnyugtatásul közölték, hogy a támadás észlelésekor azonnal megszüntették az elérést, így a fizetéssel kapcsolatos információkhoz, mint például a bankszámlaszám, nem jutottak hozzá a támadók, de ez csekély vigasz azoknak, akiknek egyébként minden adatuk illetéktelen kezekbe került. A Codemasters e-mailben, illetve Facebookon keresztül kért/kér elnézést mindazoktól, akiket érint eme sajnálatos esemény.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.