Hirdetés

A Lomtár átnevezése



|

Hirdetés

Kipróbáltam, de nem sikerült. Van rá mégis lehetőség?Egy kicsit mélyebbre kell ásni a Rendszerleíró adatbázisban, de megoldható. Indítsuk el a regedit.exe-t. A bal oldali listán keressük meg a HKEY_CLASSES_ROOT CLSID sort, azon belül pedig a {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} sort. Ne ijedjünk meg a rengeteg számtól, sorrendben vannak, tehát nem nehéz megtalálni. (A legegyszerűbb, ha a keresési funkcióval rákeresünk a karaktersorozatra, így nem kell a CLSID sort sem kiböngésznünk.) Nyissuk meg, kattintsunk egyszer a bal oldali ablakban a ShellFolder, majd kétszer a jobb oldali ablakban az Attributes bejegyzésre. A felugró ablakban a számsor első jegyét jelöljük ki, majd 40-ről írjuk át 70-re. (Vigyázzunk, nehogy beszúrjuk a 70-et, hanem a 40-et cseréljük le! A helyes végeredmény ez lesz: 70 01 00 20.) Zárjuk le az ablakot OK-val, majd lépjünk ki a Regeditből. Mostantól átnevezhető lesz a Lomtár vagy a Recycle Bin.




Ha nem tetszik a Lomtár vagy Recycle Bin elnevezés, megváltoztathatjuk!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.