Hirdetés

A Microsoft antivírust vásárolt



|

Hirdetés

A Microsoft közleménye csak annyit rögzít, hogy megszerezték a GeCAD „szellemi tulajdonát és technológiáját”, a vásárlás egyéb részleteire nem tér ki. A GeCAD terméke a RAV Antivirus biztonsági termékcsalád, amely antivírus, antispam és tartalomszűrő technológiát tartalmaz szolgáltatók, vállalatok és otthoni felhasználók számára. A Microsoft GeCAD technológiából „megoldásokat” készül kínálni saját termékei és szolgáltatásai mellé. A GeCAD mérnökei segítik a Windows platform szorosabb integrációját más antivírus szoftverekkel.

A „megoldások” határidejéről és áráról a cég nem szolgált információval, csak annyit közölt, hogy a GeCAD technológia segítségével a Windows felhasználók folyamatosan frissíthetik vírus aláirásaikat, a cég pedig antivírus eszközök új nemzedékét fejleszti ki „a kifejlődőben lévő új fenyegetési modellekhez”. Miután a cég termékei gyakori célpontjai a vírusíróknak, a Microsoft az elmúlt hónapok során egyre több figyelmet szentelt az antivírus technológiának. Májusban pl. a NAI és a Trend Micro társaságában „vírusinformációs szövetséget” hozott létre, hogy a felhasználók jobban tudjanak tájékozódni a Microsoft termékeket fenyegető vírusokról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.