Hirdetés

Hivatalos: megszűnik a Live Messenger



|

2013. elején Kínát kivéve mindenhol visszavonul az egykor oly népszerű azonnali üzenetküldő.

Hirdetés

Alig két napja számoltunk be arról, hogy a hírek szerint meg vannak számlálva a Windows Live Messenger napjai, a Microsoft ugyanis azt tervezi, hogy a Skype veszi át a helyét az egykor oly népszerű azonnali üzenetküldőnek. A hír nem pletyka volt, a redmondiak ugyanis most hivatalosan is megerősítették: a Skype és a Windows Live Messenger "összeolvadnak".

 

A Microsoft azt is közölte, hogy a Windows Live Messenger 2013. elején világszerte nyugdíjba vonul, az egyetlen kivétel Kína, ahol továbbra is elérhető marad. A váltás során felhasználók százmillióit akarják összehozni a szolgáltatásokban, a folyamat pedig már most megkezdődött. Windows és Mac operációs rendszerekre már elérhető a legfrissebb, 6.0-ás Skype kliens, amelybe a Microsoft-fiókunkkal tudunk bejelentkezni.

 

A vállalat egyben ígéretet tett a Messenger felhasználóinak, hogy azok, akik a Skype-ra költöznek, és viszik a messengeres ismerőseiket is, valamilyen kedvezményben részesülnek még az idén. A Skype legfrissebb verziója letölthető ezen a linken keresztül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.