Hirdetés

A Symantec frissítette a Norton programokat



|

Hirdetés

Az új programokat a következő hetekben tesz közzé.

Frissült a Norton AntiVirus, a Personal Firewall és az AntiSpam, melyek a készülő Norton Internet Security 2005 csomagot alkotják. Az AntiVirus már augusztusban külön is megjelenik, a tobbi alkalmazás és maga a készlet szeptember közepéig várható.

A Norton AntiVirus 2005 magában foglal egy 30 másodperces QuickScant, amely az automatikus LiveUpdate közben fut, miközben keresi az aktív vírusokat a rendszermemóriában és más kritikus területeken. Ennél is fontosabb, hogy kiegészíti a hagyományos vírusvédelmet az új Internet Worm Protectionnel, amely az IP címekben a nyitott portokat kereső programokat keresi. A Norton Personal Firewall új verziója új személyes adat vezérlőket tartalmaz, melyek révén a felhasználó zökkenőmentesen tud személyes adatokat küldeni megbízható helyre, miközben megszakítja az átvitelt a nem megbízhatók felé, elejét véve a legitim webhelyeket utánzó helyeken folyó „adathalászatnak” (phishing).

A Norton AntiSpam 2005 kiszűri a megtévesztő vagy hamis feladótól érkező e-mail üzeneteket, de a szűrőt belehet állítani bizonyos nyelveken írott üzenetek blokkolására is. A teljes Norton Internet Security 2005 csomag a fenti programokon túl lehetővé teszi a szülői ellenőrzést, és új elemként tartalmaz egy Outbreak Alert (fertőzési járvány riasztás) ablakot. A segédprogram a háttérben fut, és azonnal jelez, ha a felhasználó (például szoftvertelepítés közben) kikapcsolja a vírusvédelmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.