Hirdetés

A Xerox két új lézernyomtatója



|

Hirdetés

A 6100-as 5 színes és 21 fekete-fehér oldalt tud kinyomtatni percenként két felbontásban: 600 és 1200 pont/hüvelyk felbontásban. A 64 megabájt memóriával felszerelt nyomtató standard funkciója a kétoldalas színes nyomás. Az eszköz USB 2.0 és párhuzamos porton keresztül csatlakoztatható, a DN modell hálózatba is konfigurálható, amely 200 dollárral növeli a 699 dolláros árat.

A 3130-as percenként 17 oldalt tud kinyomtatni 1200 dpi felbontásban. A 32 megabájt memóriával ellátott eszköz USB 2.0 vagy párhuzamos porton keresztül kapcsolódik a Mac géphez. Külső adapterrel hálózati nyomtatásara is alkalmas. Ára 299 dollár. Mindkét nyomtató a Mac OS 9.x vagy a Mac OS X 10.x verziókat, vagy az ezeknél magasabb verziókat támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.