Hirdetés

Adjon hangot véleményének és töltse ki kérdőívünket!



|

Segítse munkánkat abban, hogy a PC World még jobb, még hasznosabb legyen, és nyerjen egyet ajándékaink közül!

Hirdetés

Szép lassan túlvagyunk a 2010-es év felén, így eljött az idő, hogy megkérdezzük olvasóinkat, mi a véleményük magazinunkról. Ugyan a kérdések között található egy-két videós és online tartalomra utaló rész is, de elsősorban azok véleményére vagyunk kíváncsiak, akik a papír alapú kiadványunkat olvassák. Szeretnénk tudni, hogy hűséges olvasóink milyen új tartalmakat látnának szívesen a lapban, mennyire elégedettek meglévő rovatainkkal, illetve várjuk a visszajelzéseket azzal kapcsolatban is, hogy milyen változtatásokra lehet szükség ahhoz, hogy jobbak, hasznosabbak legyenek cikkeink.

Kérdőívünket a pcworld.hu/felmeres oldalunkon érhetik el, illetve a májusi PC World mellé csomagolt DVD-lemezmellékleten is megtalálható PDF formájában. Utóbbit a szerkesztőség címére (IDG Hungary Kft. 1374 Budapest 5, Pf. 578), postán tudják elküldeni kedves olvasóink. A kitöltött kérdőíveket 2010. június 17-éig tölthetik ki és küldhetik el nekünk, a nyertesek listáját a júliusi PC Worldben tesszük közzé.

 

A felmérést kitöltők között az alábbi ajándékokat sorsoljuk ki:

- egyéves PC World előfizetés

- féléves PC World előfizetős

- negyedéves PC World előfizetés

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.