Hirdetés

Az NEC lézernyomtatókat rendel vissza



|

Hirdetés

Az NEC 11 nyomtató modellt rendel vissza, elsősorban MultiWriter családjából, melyeket 1997 és 2000 között adtak el a távol-keleti szigetországban. 1999 és 2001 között a Hitachi is eladott 440 nyomtatót, melyek a hibás alkatrészt tartalmazzák, így a visszahívás ezekre is vonatkozik. E nyomtatókat az NEC egyik üzleti partnere a saját neve alatt hozta forgalomba külföldön - a cég nevét, és a modelleket azonban az NEC közleménye nem tartalmazza, mert jelenleg a visszahívási akció nem terjed ki ezekre, közölte Diane Foley, az NEC szóvivője. A túlmelegedési probléma a nyomtatók fixáló egységében jelentkezik, amely a festéket a papírra rögzíti.

Az NEC addig is, míg a hibás alkatrészt ki nem cserélik, azt javasolja, hogy a nyomtatókat éjszakára és hétvégére feltétlenül kapcsolják ki. Az érintett nyomtató modellek neve és sorozatszáma az NEC japán nyelvű webhelyén található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.