Hirdetés

Erősen kritizálják az Apple bátorságát



|

Az Apple vitatható és furcsa megoldásait veszik sorra azok a tweetek, amelyek a jackcsatlakozó nyugdíjazását kritizálják.

Hirdetés

Tudjuk az okait, hogy az Apple miért nyugdíjazta a jackcsatlakozót az új iPhone-okon, ugyanakkor a tegnapi rendezvény során a döntést a bátorsággal indokolták. 

Hirdetés

A felhasználóknak és a twitteres közösségnek sem kellett több, rögtön elkezdték emlékeztetni a céget és az embereket az Apple többi bátor húzására. Volt miből meríteni. 

Az Apple-t elárasztották a szarkasztikus megjegyzések a bátorságáról, és rengeteg olyan kép került elő, amin nagyon furcsa - de néha valóban bölcs - döntések láthatóak. 

Többen felhívták rá a figyelmet, hogy a jövőben az Apple döntése még a MacBook felhasználóit is szorult helyzetbe hozza - elvégre a vékony gépen csak egy USB-C és egy jackcsatlakozó van, Lightning port nincs. Így ismét egyre több eszközhöz kell különféle adaptereket használni, amelyek az Apple kínálatában nem filléres tételeket jelentenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.