Hirdetés

Extrém grillsütők a jó hangulathoz



|

Ha nem értünk hozzá, akkor lehet bármilyen grillsütőnk, a végeredmény nem lesz az igazi, de ha van egy extrém grillsütőnk, akkor legalább villantottunk valamit a brikettre égetett húsokon kívül.

Hirdetés

Egy grillezésnél kevés jobb dolog van, amit a kertben lehet művelni, kivéve persze a bográcsolást. Lehet azonban ezt is elrontani, például a túlzott locsolóanyag permetezésével, vagy azzal, hogy a húsoknak háttal szórjuk a poénokat, miközben az étel szépen lassan elszenesedik. Az idei nyárnak elvileg már lassan vége, de a vénasszonyok nyara (ha lesz egyáltalán olyan, és nem a nyár fordul télbe) még előttünk áll, így rengeteg alkalmunk lehet a grillezésre. De ha olyanok vagyunk, akik nem érik be a hétköznapi alakkal rendelkező grillsütőkkel, akkor bizony igencsak kreatívnak kell lennünk, mert ahogyan az alábbi képeken is látható, egy halom poént már ellőttek előttünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.