Gmail regisztráció meghívó nélkül

Bárki regisztrálhat a Google e-mail szolgáltatásra, a Gmailre.

A kutatások szerint az e-mailezés az egyik legnépszerűbb szolgáltatás az interneten, a magyar felhasználók 75%-a használja. A Gmail Magyarországon eddig csupán meghívásos alapon működött, mostantól viszont meghívó nélkül is bárki készíthet ingyenes postafiókot.

 

"Amióta csak létrehoztuk a Gmailt, arra törekedtünk, hogy egyre fejlettebb és megbízhatóbb szolgáltatást nyújtsunk az összes felhasználónk számára, miközben megbízhatóan kiszűrjük a kéretlen leveleket és minimálisra csökkentjük a csalási kísérleteket" - mondta el Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője.

"A fejlesztések során felhasználóink visszajelzéseire is támaszkodtunk. Nagyon örülünk annak, hogy a magyar felhasználók számára leegyszerűsíthetjük az ingyenes Gmail-postafiókok létrehozását, így nemcsak levelezni, de csevegni is tudnak barátaikkal, ismerőseikkel a Google kommunikációs eszközei segítségével, bárhol is járnak a világban" - tette hozzá.

 

Az e-mail felhasználók legnagyobb problémája általában, hogy postafiókuk befogadó képessége korlátozott. A Gmail postafiókjában a tárhely folyamatosan növekszik, így jelenleg 2,7 GB-nyi adatot tárolhatnak a felhasználók. A rendszer felépítése nem változott: megtalálható benne a beépített Google keresőrendszer, az üzenetek pedig párbeszédpanelekben jelennek meg, így egyszerűbb az azonos témáról szóló levelek rendszerezése, felkutatása. A Gmailben beépített azonnali üzenetküldő rendszer is található "Beszélgetések" funkció néven, illetve lehetőséget kínál az e-mail üzenetek POP3-alapú (levelezőprogramok, mint például Outlook, Thunderbird stb) letöltésre.

Egyre jobban kell félni a cyberhadviseléstől

A Sony elleni komoly, állami hátterű támadás korántsem az első ilyen volt az utóbbi időkben.

A nagy elmék is félnek a mesterséges intelligenciától

Stephen Hawking és Elon Musk mellett már a fél iparág tart az MI-től.

comments powered by Disqus

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media