Hirdetés

Go.hu - első online utazási iroda



|

Hirdetés

A nyílt, online utazási piactér egyedisége abban rejlik, hogy rendkívül felhasználóbarát, az érdeklődők legfeljebb 3 lépésben le tudják foglalni a számukra legkedvezőbb utazási ajánlatot, amelyért a portál árgaranciát is vállal. A go.hu portál informatikai és kommunikációs hátterét az Axelero Internet adja, míg az online utazási szolgáltatások minőségét és biztonságát a Vista Utazási Irodák garantálják.

A portál keresője nemcsak a világhálón már megtalálható ajánlatokban keres, hanem tartalmazza a Vista rendelkezésére álló több ezer partner-szállítói ajánlatot is. Az oldalon található kereső segítségével az utazni szándékozók így a magyar piac csaknem összes utazási ajánlatából válogathatnak. A go.hu komplex online szolgáltatásának és hazai viszonylatban egyedülállóan nagy adatbázisának köszönhetően versenytársai várhatóan a legnagyobb nemzetközi utazási portálok közül - Lastminute.com, Expedia.com - kerülnek majd ki.

A go.hu keresőmotorjai közül a portál létrehozói szerint a legnépszerűbb a repülőjegy foglalás lesz, amely a becslések szerint az oldal forgalmának mintegy felét teszi majd ki. Hazánkban példa nélküli módon először a go.hu-n nyílik lehetőség egy keresés indításával egyszerre hagyományos és fapados repülőjegyek között keresni, sőt a keresőrendszer +/-3 napos indulási/érkezési rugalmassággal, illetve a bécsi indulás lehetőségével is számol. Miközben összesen több, mint 545 légitársaság ajánlatából válogat, tartalmazza a Vista kizárólagos repülőjegy árait is. A go.hu exkluzivitást élvez a STA diákjegyek online értékesítése és egyes távoli desztinációkon üzemelő légitársaságok esetében is. A foglalást a nemzetközi online repülőjegy foglalási rendszerek piacvezetője, a WorldSpan biztosítja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.